Climate Kick’in Festival

Kom og vær med til Climate Kick’In Festival!

Climate Kick’in Festival

Botanisk Have i Aarhus og Hans Tavsens Park i København sætter rammerne for din festival, Climate Kick’In festival.

Solen skinner, du har gode mennesker omkring dig, og verden er vores. Lad os skabe den sammen! Til Climate Kick’In festival har vi fokus på global klimaretfærdighed og ungeinddragelse. Det er din og min fremtid – lad os lytte, lad os snakke, lad os handle.

Du får en fantastisk mulighed for at få indblik i unge handlingsfællesskaber, da festivalen bliver fyldt med ungdomspartier, -bevægelser, -organisationer og andet godtfolk. Det hele er selvfølgelig spækket med talks, debatter og workshops, hvor seje eksperter vil dele deres viden med os. Vi har tre tematelte, et hav af boder og en højtråbende hovedscene.

Når du har brug for en pause, kan du slå hjernen fra og lytte til lækre rytmer fra vores formidable Jazztrio. Festivalen slutter af med et brag, når Aksglæde kommer og gir’ lys igen!

Det er gratis at være med, så tag alle vennerne under armen!


Klimafestival
  • D. 14. maj 2022 i Botanisk Have i Århus. Find begivenheden her.
  • D. 21. maj 2022 i Hans Tavsens Park i København. Find begivenheden her.

Bliv frivillig på festivalen.

Vi søger frivillige, der har lyst til at være med til at skabe en fed festival!

Som frivillig bliver du en del af et ungefællesskab, og er med til at sikre, at festivalen kører på skinner. Vi sørger for mad og forplejning i løbet af dagen, og der vil være rig mulighed for selv at tage del i festivalens tilbud.

Hvis du er interesseret eller gerne vil høre mere er du meget velkommen til at kontakte os.

Climate Kick’in Projektet

Klimaprojektet Climate Kick’in er fundraiset til i samarbejde med Folkekirkens Nødhjælp. Klimaprojektet vil opfordre til klimaretfærdighed og engagere og mobilisere danske unge i klimadebatten. Herunder med et fokus på klimaindsatser i udviklingslande og på at opskalere de danske klimaambitioner, i overensstemmelse med Parisaftalens forpligtelser.

Projektet vil munde ud i en klimafestival (Climate Kick’in Festival) i maj 2022 – med fokus på politisk forandring, klimaretfærdighed og ungeinddragelse.

Projektet vil forud for festivalen indebære:

  • En højskole-tour for at mobilisere unge
  • Opvarmningsevents for at øge kendskabet til Climate Kick’in
  • Kommunikation på sociale medier om aktiviteter og fortællinger samt reklame

Projektet er støttet af Den Europæiske Union og Tuborg Fondet:

NU logo og EU flag

Den måde, vi tackler klimaændringer på i dag, kan påvirke vores liv i morgen. Især de unges liv. Vi er nødt til at handle, da det er et spørgsmål om liv eller død for så mange mennesker rundt om i verden og i særdeleshed i udviklingslandene. I NU er der en lang række unge medlemmer og frivillige, som har rejst verden rundt og nyder mange andre privilegier. De unge i Malawi eller Nepal er lige så unge. De har de samme eller lignende drømme og forhåbninger som unge danskere. Men IKKE de samme muligheder. Vi ønsker, at danske unge skal reflektere over den uretfærdige verden, vi lever i – og handle ud fra den!

Kontakt

Projektmedarbejder
Mathilde Kvolbæk Hjortshøj
Climate Kickin project