Cecilie, Nanna, Ida, Solveig og Lærke udgør landsstyrelsen i NU

Landsstyrelse og lokalforeninger

Vær en af dem, der holder i alle trådene og får alt arbejdet til at gå op i højere enhed ved at engagere dig i en af vores lokalforeninger eller i Landsstyrelsen. 

Vi har aktive lokalforeninger i København og Aarhus, som mødes hver måned for at planlægge events og spise sammen. De har helt sikkert også en opgave til dig! Organisationen ledes af landsstyrelsen, som tager beslutninger mellem landsmøderne. De vælges på landsmødet, som afholdes én gang om året.

NU’s Landsstyrelse

Forperson

Forperson
Nea Anna Andersen

Landsstyrelsen

Landsstyrelsesmedlem
Mathilde Fuglsang
Landsstyrelsesmedlem
Nanna Ramskover
Hvad laver man i en Landsstyrelse?

Landsstyrelsen er det øverste organ i NU, næst efter landsmødet. Det er landsstyrelsen, som fastlægger de overordnede visioner og mål for organisationen. Som medlem af Landsstyrelsen får man kendskab til organisationsledelse, kommunikation, frivillighåndtering og økonomistyring. Landsstyrelsen består af 7 medlemmer og 2 suppleanter. Landsstyrelsen vælges på den generalforsamling til landsmødet, som ligger i september. Alle medlemmer af Folkekirkens Nødhjælps Ungdom kan stille op til valget.

Hvis du har lyst til at prøve kræfter med organisatorisk arbejde, er Landsstyrelsen lige nu åben for nye medlemmer. Skriv en mail ls@dcayouth.dk, hvis du kunne tænke dig at være med en dag, for at se om det er noget for dig.


NU’s lokalforeninger

København lokalforening 
Forperson: Emma Bisbo
Mail: kbh@dcayouth.dk

Aarhus lokalforening
Forperson: Mathias Kejlstrup Simonsen
Mail: aarhus@dcayouth.dk

Hvad laver man i en lokalforening?

Bliv en del af én af NU’s lokalforeninger, som står for at afholde lokale aktiviteter, der kan oplyse og engagere folk til at tage kampen op for en mere retfærdig verden. Hver lokalforening har forskellige projekter, som de fokuserer på.  

Lokalforeningerne afholder hver måned et månedsmøde med forskelligt indhold. Derudover afholder lokalforeningerne forskellige sociale arrangementer såsom filmaften, hyttetur eller fællesspisning, hvor vi lærer hinanden at kende og vender stort og småt om kampen for en mere retfærdig verden. Har du lyst til at blive en del af en vores lokalforeninger? Så kan du komme uforpligtende med til næste månedsmøde – skriv blot en mail til enten København eller Aarhus lokalforening!

Vil du starte en ny lokalforening op i din by? Så hører vi meget gerne fra dig på info@dcayouth.dk